Roy Kamienchik (Psycholoog)

ROY KAMIENCHIK

(PSYCHOLOOG)

Roy Kamienchik (Psycholoog)

Mijn naam is Roy en ik ben een NIP psycholoog. Ik heb zowel een master in klinische -als sociale en organisatie psychologie. Ik geef individuele therapie aan volwassenen en gebruik een integratieve aanpak met focus op cognitieve-gedrag interventies, Acceptance Commitment Therapy (ACT), schematherapie en psychodynamische methoden.

Ik ben in Israël geboren en getogen. Daar heb ik mijn bachelorsdiploma in psychologie en film studies behaald en mijn eerste masters diploma in sociale en organisatie psychologie. Daarna ben ik naar Nederland verhuisd waar ik de master studie in klinische psychologie heb afgerond. Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende klinische instellingen en praktijken in zowel Israël als Nederland. Naast mijn klinische werk heb ik tevens als organisatie psycholoog gewerkt bij een aantal consultbedrijven, meestal met een focus op ngo’s.

Ik geef therapie in het Engels, Nederlands, en Hebreeuws. Mijn service is vergoed door bepaalde verzekeraars; neem aub contact met mij op en dan zal ik graag nader toelichting geven.