Leonie Zandbergen (Lichaamsgericht coach & massagetherapeut)

LEONIE ZANDBERGEN

(LICHAAMSGERICHT COACH & MASSAGETHERAPEUT)

Leonie Zandbergen (Lichaamsgericht coach & massagetherapeut)

Email: leonie.balanzmassage@gmail.com
Telefoon: 06-45384728

Ben je vastgelopen en kom je er niet meer alleen uit? Ik help je op weg in de goede richting. Mijn naam is Leonie Zandbergen. Ik ben (trauma) coach, en heb een opleiding gevolgd bij Holos Academie voor Massagetherapie. Ik werk vanuit een holistische visie, en zie een diep verband tussen psychische en lichamelijke klachten. Momenteel ben ik bezig met een post hbo- opleiding tot therapeut bij de SAU (specialisme Huiselijk Geweld). Als coach begeleid ik mensen met verschillende soorten klachten, waaronder trauma gerelateerde klachten. Trauma heeft vaak effect op de hersenen en het zenuwstelsel. Ik ben opgeleid in een methode waarin het werk van trauma-expert Janina Fisher centraal staat.

Door (complex) trauma verlies je de verbinding met jezelf, en hierdoor ook de verbinding met de wereld om je heen. Ik kan je ondersteunen in het proces om de verbinding met jezelf weer terug te vinden. Mijn benadering is lichaamsgericht. Door het herstellend vermogen van het lichaam aan te spreken, kan ik je weer in contact brengen met je eigen autonomie, vitaliteit en levendigheid. Er is veel ruimte en begrip voor je verhaal.

Ook heb ik ervaring met het begeleiden van mensen die in aanraking zijn gekomen met psychische (emotionele) mishandeling. Dit kan veroorzaakt zijn door het opgroeien in een zeer onveilige gezinssituatie, of in een destructieve partnerrelatie. Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is, dat je jouw verhaal kunt vertellen op een plek waar het veilig voelt. Het is belangrijk dat je gaat erkennen en voelen wat je hebt meegemaakt.

Heb je (door trauma of andere oorzaken) last van klachten zoals:

  • negatief zelfbeeld
  • verlies van toekomstbesef/hopeloosheid
  • onverschilligheid
  • depressie
  • angst/paniekaanvallen
  • wantrouwen/overmatige waakzaamheid
  • emotionele overweldiging of moeite hebben met (emoties) voelen
  • slaapproblemen
  • lichamelijke spanningsklachten

Neem dan contact op voor een vrijblijvend intake gesprek, ook voor ander soortgelijke klachten kan je bij mij terecht! In overleg kunnen we een coachingstraject opstellen wat gericht is op jouw persoonlijke situatie en herstel. Omdat psychische klachten/ trauma zich vaak vertalen in lichamelijke klachten, is het mogelijk om in het coachingstraject (energetische) ontspanningsmassages in te plannen. Het is ook mogelijk om apart een afspraak te maken voor een ontspanningsmassage.