Pauline Mensen (Lichaamsgerichte coaching, reiki & massage)

PAULINE MENSEN

(LICHAAMSGERICHTE COACHING, REIKI & MASSAGE)

Pauline Mensen (Lichaamsgerichte coaching, reiki & massage)

Website: www.innersidecoaching.nl
Email: pauline@innersidecoaching.nl
Telefoon: 06-23023640

Worden wie je bent, de verbinding met jezelf herstellen en jouw eigen authenticiteit hervinden. Dat is de kern van mijn begeleiding.

WIE BEN IK?

Als rode draad door mijn leven loopt mijn grote fascinatie voor mensen en het willen weten en ervaren op alle niveaus ‘hoe mens-zijn werkt’. Wat voor innerlijke en onderlinge dynamieken zijn er. Wat maakt dat je lekker in je vel zit. En wat maakt dat je juist stress ervaart, dat je vastloopt, of het spoor even helemaal kwijt bent in je leven? Terwijl je nog steeds dezelfde persoon bent.

Ik hou ervan om mensen te begeleiden en een tijdje mee te lopen in hun leven. Om samen te kijken hoe je zelf weer aan het roer van je eigen leven kunt komen te staan en je leven te leven op een manier die bij jouw past.

LICHAAM EN GEEST ZIJN VERBONDEN

In mijn praktijk voor lichaamsgerichte en ervaringsgerichte begeleiding werk ik vanuit de holistische visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. En dat het antwoord op problemen en situaties die je in je leven tegenkomt in jezelf te vinden is.

In je lichaam is alles aanwezig. Je authenticiteit. Je potentie, je kwaliteiten en je kracht. Het lichaam beschikt over een veel grotere wijsheid en informatie dan we met ons hoofd kunnen bedenken. Vaak is deze informatie bedekt geraakt. Daardoor kan je er geen contact meer mee maken. Je bent geblokkeerd geraakt en kan daardoor jij niet (meer) geheel in jouw kracht staan. De blokkades liggen in je lichaam opgeslagen. Als we deze blokkades weten op te heffen komt de informatie weer vrij. En komt jouw potentie weer beschikbaar. Zodat jij het leven kan leven dat werkelijk bij je past.

DE BEGELEIDING

Ik help je om je bewust te worden van de informatie die in jou aanwezig is en daar contact mee te maken. We gaan samen op zoek naar jouw eigen gebruiksaanwijzing en maken jouw verborgen potentie en kracht weer vrij.

Hierbij werk ik op alle lagen. Mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel.

Ik vind het belangrijk dat je niet alleen begrijpt, maar ook voelt hoe iets voor je is. Dat je snapt hoe jouw dynamiek van binnen werkt en dat je het in je lichaam kan gaan herkennen. Pas als denken en voelen samenvalt, kan er werkelijke transformatie plaats vinden. En dat geeft blijvende verandering.

De begeleiding bestaat uit gesprekken, ervaringsoefeningen, meditaties, helende technieken, Reiki en massages.

WANNEER KUN JE BIJ MIJ TERECHT?
  • Bij stagnatie of vastlopen in je leven, bijvoorbeeld een crisis of burn-out
  • Herstel na ziekte of een ingrijpende gebeurtenis in je leven
  • Fysieke of onbegrepen klachten waar je op een andere manier naar zou willen kijken
  • Bij stress, balans en energie vraagstukken
  • Het gevoel te hebben dat er meer in je zit dan eruit komt
  • Vraagstukken op gebied van persoonlijke ontwikkeling

Specialisatie:

  • Begeleiding bij hoog sensitiviteit
  • Vrouwenkracht of het hervinden van de innerlijke balans van vrouwen energie en mannenenergie
PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer dit je aanspreekt ben je van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Het tarief voor een sessie van 1,5 uur is € 90,75 (incl. Btw). Op mijn website vind je meer informatie, maar even bellen kan natuurlijk ook.